Menu

3/10 CORDOVAS | BAR BROOKLYN

Stockholm

Bar Brooklyn
torsdag, 3 oktober 2024 kl:18:30

Med målmedvetenhet, översvallande musikalitet, passion och kärlek har numera Nashvillebaserade Cordovas sakta men säkert kopplat ett stadigt grepp om den alltmer växande americanapubliken.
Bandets frontfigur, den karismatiske Joe Firstman är ständigt på jakt efter att förfina, förädla och förvalta den amerikanska rock?n?roll-traditionen, dess hjältar och americanamusikens grundare. På senaste albumet The Rose of Aces visar Firstman & Co att de både är hängivna lärjungar till band som Grateful Dead och New Riders Of The Purple Sage samtidigt som de verkar kunna varenda väg mellan Memphis och Muscle Shoals och fyller melodierna med det omedelbara sydstatssvänget från countryfunk och swamprock.
Bakom sig har Firstman bla sin högra hand Lucca Soria, stjärnskottet Kelsey Leppard och briljanta, alternativa LA-producenten Cory Hanson (Wand, Ty Segall). Bandet är ett inspirerat och vältrimmat monster på scen. Rastlös energi, samspel och viljan att skapa musik som förenar tradition med oförutsägbarhet, precision och improvisation är något som lyser igenom. Det flödar av spelglädje och en hisnande musikalitet. Ansedda bolaget ATO (Black Pumas, My Morning Jacket, Dylan LeBlanc) har släppt senaste plattorna ?That Santa Fe Channel?, ?Destiny Hotel? och The Rose of Aces? vilket etablerat bandet som ett av de starkaste på americanascenen idag.
Missa inte chansen att se Cordovas live på Bar Brooklyn den 3 oktober.
Support: Johnny Strykes

Datum / Tid

torsdag, 3 oktober 2024 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Bar Brooklyn

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad